“Ik ervaarde Anasuya als scherp en zuiver met steeds een kwinkslag van humor.”


 

Tim Koldijk

Directeur / Eigenaar Organisults
(bureau voor organisatie ontwikkeling)

 de persoonlijke profiel analyse als start, waarin o.a. een hersenscan werd gemaakt, bracht mijn functioneren duidelijk en moeiteloos aan het licht en in kaart zonder dat enige verbale informatie vooraf over mijn wel en wee nodig was. We konden dan ook vlot aan de slag.

Tijdens de coaching bracht ik aanvankelijk een zakelijk relationeel onderwerp in. De inzichten die hierop volgden raakten spoedig mijn hele attitude en bezig zijn op relationeel vlak, ook privé. Anasuya raakte de juiste snaar. Zij heeft een schat aan achtergrond in deze en er waren dan ook maar een paar sessies nodig om op een helder pad te komen waar ik aanvankelijk het gevoel had in een moeras beland te zijn. De oefeningen die ik mee kreeg en de terugkoppelingen in deze waren werkelijk plezierig, verdiepend en effectief.

 

 Ik ervaarde Anasuya als scherp en zuiver met steeds een kwinkslag van humor. Ik ben weer creatief op relationeel gebied en vind vaak op speelse wijze de volgende stap tijdens professionele zowel als privé contacten. Nu? Relaties ontspannen me en zijn wederzijds voedend!