Missie en Visie


 

Kennis maken met Power of Presence is kennis maken met jezelf. De kwaliteit ‘verbinden en iets bijdragen dat groter is dan je zelf’ staat centraal in de missie van Power of Presence.

 

 

Power of Presence wil iets betekenen voor de ander en voor de wereld. Ons doel is bewustwording van wie je bent én van wie je kunt zijn. 

Valkuil tijdens de trainingen kan zijn dat het bewuste denkt te weten hoe het moet, terwijl juist het onderbewuste weet hoe het moet!  Power of Presence plaatst de ‘waarom-en-hoe-vraag’ centraal in ieder leerproces. Dit zorgt ervoor dat soms inhoudelijk ingewikkelde zaken eenvoudig en overzichtelijk worden weergegeven.

Power of Presence zet graag haar ervaring en passie in om mensen die verlangen moedig, liefdevol en waardig te leven, te steunen hun eigen weg te (her)vinden. Deelnemers waarderen onze inzet en kenmerken de trainingen als bezielend, met humor en vanuit zuiverheid.

Door de positieve en blijvende resultaten is Power of Presence een gezaghebbende onderneming gebleken. Deelnemers zijn zeer tevreden en vertrekken letterlijk ‘opgelucht’ na een traject. Ze hebben diepe heling ervaren en inzicht gekregen, waar eerst complexiteit heerste. Een deelnemer wordt zich meer van de eigen kracht en kennis bewust. Zo nodig worden ‘heilige deurtjes’ geopend, simpel door in de spiegel te kijken. Na een training leven mensen evenveel vanuit hun gevoel als vanuit hun ratio. Zij hebben een reële kijk op zichzelf en de eigen potentie en leven vanuit authenticiteit. Zij presteren hierdoor beter en worden graag gezien in hun privé- en professionele leven.

 

Anasuya Koopmans  BLOG