Breintraining mogelijkheden


Werk en Carrière

Je wilt het beste uit jezelf halen. Wat maakt jou tot een gewilde topmedewerker? Vakkennis ligt uiteraard aan de basis van succes. Leiderschap kun je leren. De breintraining richt zich op zelfkennis, het ontwikkelen van je beste vermogens en deze blijvend effectief kunnen inzetten.

 

Privé

Je bent gedeprimeerd en moe. Er is weinig balans tussen privé en werk. Een burn-out is niet ver weg. Wat zou het voor jou betekenen als de oorzaak van je klachten aan de wortel wordt aangepakt en je binnen drie maanden weer goed in je vel zit en een fris perspectief hebt?

power-of-presence-hats2

power-of-presence-working-people2

Breintraining Balance

Je bent nieuwsgierig naar wat je beweegt. Je wilt met hart en ziel leven. Na de Power of Presence Breintraining Balance weet je meer over jezelf en over wat je te bieden hebt, waar je aan kunt werken en hoe dit aan te pakken! Verwacht ook een toename van ontspanning, focus en stabiliteit. Verdere mogelijkheden zijn te vinden onder breintraining modules.

Breintraining voor partners

De relatie met je partner, privé of zakelijk, stagneert. Een volgende stap, waarschijnlijk hard nodig, wil niet lukken. Een partner is je spiegel, of het nu een privé- of professionele relatie is. Ieder voorval zegt ook iets over jezelf. De Power of Presence breintraining geeft helderheid over je onderliggende drijfveren. Met dit inzicht blijkt het vaak onnodig om te breken. Meestal vinden partners elkaar weer na een breintraining, maar wel op een dieper niveau van ontmoeten! Een breintraining voor partners kan veel ellende voorkomen, om maar te zwijgen over de financiële consequenties van een scheiding. Ook wanneer je alleengaand bent en verlangt naar een relatie, geeft de Power of Presence breintraining helderheid over je drijfveren en verbetert je relationele kwaliteiten.

 

Vakantie of Retraite

Is er in jouw ideale vakantie aandacht voor persoonlijke ontwikkeling of verdieping? Ben je toe aan een retraite? Power of Presence heeft hiermee jaren ervaring en biedt met plezier een breintraining op een door jou te bepalen locatie.

adelaar-300x174


 

Jacqui van Kemenade

Jacqui van Kemenade

Huisarts

Na een dag werken kan ik weer om 22.30 uur naar bed i.p.v. om 20.00 uur. Ik ben niet meer constant moe en ik voel meer. Ik zie mezelf beter en ik vind mezelf weer aardig!

Cefas Bouman

Cefas Bouman

Mountain Network Arnhem

Ik was medaillewinnaar tijdens de Paralympics. Toen mijn sportcarriëre voorbij was, wist ik niet meer hoe verder. De breintraining hielp mij een lang gekoesterde wens in vervuling te laten gaan.

Klaartje Vermeeren

Klaartje Vermeeren

Manager Partnerships Automotive Eneco

De breintraining is als een spiegel. Je krijgt direct feedback wanneer je brein op een bepaalde manier reageert. Als ik weer ging malen zag ik dat meteen terug op het scherm.

Roeland Schweitzer

Roeland Schweitzer

Communicatie-deskundige SCHWORKS

Het werkt. Ik besloot zelf zo'n training te volgen. Ja, mijn concentratie is nu beter, mijn focus op wat ik echt wil. Ik laat me minder afleiden en kom tot mooiere resultaten.

Hylke Kerssemakers

Hylke Kerssemakers

Hoofd Secretariaat en HR (project) adviseur Boekel De Nerée

De breintraining was een groeiproces. Ik kan processen (zakelijk) en gebeurtenissen (privé) nu beter overzien.

Richard Spindler

Richard Spindler

Via de Power of Presence breintraining Build heb ik mijn intuïtieve vermogens verder ontwikkeld en hogere bewustzijn verdiept.