De magische Brug

Witte Tantra meditatie

 

 

 

 

 

Informatie  neem contact op

Wake up: jouw toekomst is je al bekend. Laat dat web van zoeken maar los!

De volgende stap van ons mensen is leven, denken, voelen en ervaren met het hart als centrum: de vierde bewustzijnsdimensie. De magische brug is een 2 uur durende ontmoeting waarin we het als start hebben over betekenisvol toeval, het innerlijke magische kind en wat het leven in de vierde dimensie van bewustzijn inhoudt. Bovenal gaan we in een geleide meditatie de kracht ervaren en de inzichten genieten die deze vierde dimensie te bieden heeft.

Betekenisvol toeval is altijd gekoppeld aan het doel van je leven: je oerdrift naar gelukkig en liefdevol zijn en zo brengt het je naar je volgende stap, je volgende bewustzijnsdimensie. Jouw toekomst ligt letterlijk binnen jouw handbereik en we zullen dit praktisch ervaren. Jouw volgende stap, die je in je leven mag zetten, is je volkomen duidelijk na de meditatie.

Deze benadering is tot stand gekomen in samenwerking met Bart Kok. Bestel zijn boek: Het geheim van de kok (http://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=52369) wanneer je meer over je innerlijke kind en wat hij of zij allemaal voor je in petto heeft wil weten.

De reactie van alle deelnemers was een grote blijde glimlach: “Mooi dat het zo werkt… dat ik het gewoon zelf weet en nu ook de weg over die brug ken om te gaan voor mijn volgende stap!”