Jouw Relatie vanuit Lichaam, Ziel en Geest

Jouw Relatie vanuit Lichaam, Ziel en Geest

Rode tantra workshop

 

 

 

 

Investering één dag van 10.00-18.00 en € 80

Meer informatie Neem contact op

We beginnen met inzichten over het speelveld: de verbinding tussen lichaam, ziel en geest en hoe het mannelijke en vrouwelijke hierin functioneert. Dit geeft ons een visie van het leven op onze aarde.

We gaan aan de slag met communicatie: de kunst van het praten, luisteren, voelen en stil zijn. We zullen onze erotische en intieme kwaliteiten eervol benaderen.

Het mooie van partner zijn is steeds te vinden in de weg van bewustwording. Ons persoonlijk hoger doel wordt duidelijk als we erkennen wat onze ouders volbrachten en waar zij gebleven zijn. Door ons hiermee te verzoenen krijgen we een helder beeld van wie we zijn en wat we kunnen worden en hoe we dit op eigen wijze in relaties leven. Velen stoppen letterlijk de positieve ontwikkeling van hun relatie door steeds hetzelfde kinderpatroon te herhalen. Als we ons hier bewust van worden begint ons ware zelf zich te tonen. Het is ieders persoonlijke verantwoordelijkheid de invloed van projecties en het zelf projecteren tijdens het dagelijkse bezig-zijn bewust te worden en dit  in de praktijk te brengen.

Liefde kunnen we niet ‘vasthouden’, het heeft geen begin noch een eind. In elke relatie wordt liefde voortdurend uitgedaagd, in de partnerrelatie speelt dit het allersterkst. Het is die volgende stap in bewustzijn, die ons opent voor meer liefde.

Voor een gelukkige relatie helpt het de ander te begrijpen. Daartoe hebben we geen andere keuze dan onszelf eerst te begrijpen. Tijdens deze dag zullen we de natuurlijke vrouwelijke en mannelijke energiestroom uitleggen en ervaren: hoe hart en geslacht functioneren in ons eigen lichaam en wat gebeurt tijdens seksualiteit als werkelijk liefhebben een rol speelt.

Je gaat naar huis met een helder beeld over jouw  ideale relatie, met jezelf en met je partner, en hoe dit te realiseren. Als toetje ontvang je gouden tips voor persoonlijke groei en hoe te leven in een vruchtbare, liefdevolle relatie.