Lezingen en signeersessies


 

Sta de magie van je leven toe

Rotterdam: Djoj 16 jan. 19.00–22.00

Den Haag: Wajid 13 mei 19.00-22.00

Een interactieve ervaringsgerichte lezing doorspekt van bezield realisme.

 

Rode draad is het boek ‘Op pad met de goden’ van Anasuya Koopmans (je hoeft dit niet tevoren te lezen).

 

 

Persoonlijke magie is een normaal deel van ons bestaan, het dient zich keer op keer aan. Tijdens de lezing zullen we dit aanspreken en wakker maken opdat je er meer zicht en vat op krijgt. En de moed om jouw magie te herkennen en in je leven te realiseren komt dan vanzelf. Wie weet raak je bevlogen omdat blijkt dat de deur naar jouw mogelijkheden gewoon open staat!
Een deelnemer: “De lezing was een interactief feestje, inclusief dansmoment. Na een inleiding mochten wij een getal roepen en daar hoorden een dia en een onderwerp uit het boek bij. Zo sprongen we kris kras door de werelden uit het boek. Leuk, levendig en een diepe duik ineen.
Op pad met de goden is een ongelofelijk boek over Anasuya’s reizen naar Noord en Zuid Amerikaanse culturen, naar Israël, Egypte en India en meer. Anasuya had haar spirituele zoektocht meerdere malen bijna niet overleefd. Ze zei overigens dat ze niet zozeer religieus is, maar dat het vooral gaat om de god in jezelf. Hier verbindt ze consequenties aan. Walk your talk.
In een confronterend en mooi slot van haar workshop bleef ze ….. dit is een verrassing voor tijdens de lezing….. toen was het even stil, want die was raak. Bij mij ontstond er een (verder) versterkt bewustzijn, ja ik kan bijdragen aan mijn en onze wereld.”

 

Jouw toekomst, jouw handbereik!

Onder deze titel biedt Anasuya in centrum Djoj, Rotterdam, haar programma aan. Djoj geeft een voorproefje van haar jaarprogramma via open dagen op 9 en 10 januari. Proef op 10 januari van 15.45 – 16.45 in zaal 4 Anasuya’s lezing Jouw toekomst, jouw handbereik. Het is een hapje van Sta de magie van je leven toe en meer. Het kan naar meer smaken!