Op pad met de Goden en Godinnen

Op pad met je Goden en Godinnen

Witte Tantra Zomerweek

 

Zomerweek De ochtend en middag zijn gestructureerd, de avond geeft tijd voor een persoonlijke opdracht
Trainer Anasuya Koopmans is voor deze week uit te nodigen. Neem contact op voor overleg
Investering €550,- (incl. de appendix van het boek Op pad met de goden)
Volpension en ter plekke kamperen €350,-
Plaats Omgeving Mook – Groesbeek. Er is een zwembad. Mocht je liever een kamer huren, dan zijn er in de omgeving veel mogelijkheden

Anasuya: “Wanneer we in onze Power of Presence stappen, begrijpen we hoe waardevol we zijn en zijn we allemaal goden en godinnen. Geen kracht kan dit teniet doen.”

Er zijn zoveel soorten relaties als er water door de rivier de oceaan in stroomt! Ieder heeft een relatie vanuit de eigen aard met de ander. De eerste relatie die een baby heeft is die met de moeder. Geen mens zal ooit nog deze relatie evenaren. Wat later komt vader in beeld en wordt dan net zo belangrijk voor het kind.

Moeder vertegenwoordigt de natuur, de manifeste kwaliteit van de schepping. Het spirituele vrouwelijke aspect is synoniem aan vormgeving, creatie, een meer naar binnen gerichte liefde. Het vrouwelijke is de wegwijzer. Vader vertegenwoordigt bescherming van waarden, veiligheid van het gezin. Het spirituele mannelijke aspect is synoniem aan inspiratie, het is de boodschapper van nieuwe ideeën, het is meer naar buiten gericht. Liefde komt vrij op de weg van balans tussen het mannelijke en vrouwelijke. Liefde is de weg waarover elke boodschapper lopen mag wil het resultaat groots en consistent zijn.

Deze week pluk je de vruchten van je leven door je eigen ervaringen uit te diepen. Het gaat erom te herinneren wie je in de kern bent en dit te leven. Het gaat over jouw innerlijke balans tussen het mannelijke en vrouwelijke. Het gaat over het grote ‘IK BEN’, over jouw zelf in de kern. Jij zelf bent het antwoord, jij zelf bent je eigen god en godin. In je persoonlijke leven is deze voor jou vitale informatie te vinden, die je helpt te reflecteren en besluiten te nemen tot een glorieus leven. Hiermee kun je bewust in het Nu functioneren en de stap in je volgende niveau van bewustzijn zetten. Wanneer we in onze Power of Presence stappen zijn we allemaal goden en godinnen en wordt ons leven een vorm van meditatie. Na deze week zul je thuis de Kunst van het Leven, met een hoofdletter K, kunnen vieren!
Het boek Op pad met de goden en met name de appendix is onze leidraad.