“Ik voelde dat alle onverwerkte gebeurtennissen in mijn leven een plek hadden gekregen. Dit maakte dat mijn talenten weer de ruimte hadden.”


 

 

Martin Goedknecht  
Creatieve omdenker en ondernemer bij  SUCCESONTWIKKELAARS

In 2011 ben in aanraking gekomen met de training van Anasuya. Op het moment dat ik uit een pittige depressie kwam en ik worstelde met de laatste stappen om weer echt aan het werk te kunnen. Mijn hoofd zat vaak ‘vol’ en gedachtes maalden maar door. Na de intake wist Anasuya mij te ‘triggeren’, door te benoemen waar ik volgens haar last van zou hebben. Ze maakte de kern van het probleem inzichtelijk en noemde symptomen waarvan zij dacht dat ik die zou herkennen. Een diagnose die verbluffend was en achteraf ook kenmerkend. Het was de laatste druppel die ik nodig had om vertrouwen te krijgen in haar behandeling. En om door te zetten op deze ingeslagen weg.
Al na een paar dagen breintraining was het resultaat overweldigend. Ik voelde dat alle onverwerkte gebeurtennissen in mijn leven een plek hadden gekregen.

Dit maakte dat mijn talenten weer de ruimte hadden en ik als ondernemer aan de slag kon. Een periode van tegenslag kon ik definitief achter me laten en ik ben goed voorbereid op een nieuwe 😉

Waar deze trainingsmethodiek volgens mij mee te kampen heeft, is dat het afwijkt is van de ‘norm’. Dit creëert wellicht een barrière om de breintraining te volgen. Probeer dan om uzelf te laten leiden door de referenties die hier te lezen zijn. Daarnaast zijn met Anasuya goede afspraken te maken. Ze zal de laatste zijn die iets start, wanneer ze het niet kan afmaken.
De breintraining is een leerzaam traject en ook zeer ontspannend! Mijn suggestie is: doe een intake en neem daarmee een grote stap in de richting van waar u zou willen zijn!