Sta de magie in je leven toe!

Sta de magie in je leven toe!


Witte Tantra interactieve lezing en meditatie

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur ongeveer 3 uur

Informatie neem contact op

 

Een interactieve ervaringsgerichte lezing en meditatie doorspekt van bezield realisme via het pad van Witte Tantra. Witte Tantra heeft als basis dat alles in het universum energie is, ook wij mensen. In feite benaderen we in deze workshop de innerlijke god en godin en het magische kind, die staan voor een zuivere hartverbinding, vertrouwen en onschuld. Witte Tantra is de weg van het NU waarin we gaan begrijpen hoe je eigen energie te kiezen en je leven te beheren.

Rode draad is het boek ‘Op pad met de goden’ van Anasuya Koopmans (je hoeft dit niet tevoren te lezen).

Persoonlijke magie is een normaal deel van ons bestaan, het dient zich keer op keer aan. Tijdens de workshop zullen we dit aanspreken en wakker maken opdat je er meer zicht en vat op krijgt. De moed om jouw magie te herkennen en in je leven te realiseren komt dan vanzelf. Wie weet raak je bevlogen omdat blijkt dat de deur naar jouw mogelijkheden gewoon open staat!

Een deelnemer: “De workshop was een interactief feestje, inclusief dansmoment. Na een inleiding mochten wij een getal roepen en daar hoorden een dia en een onderwerp uit het boek bij. Zo sprongen we kris kras door de werelden uit het boek. Leuk, levendig en een diepe duik ineen.

‘Op pad met de goden’ is een ongelofelijk boek over Anasuya’s reizen naar Noord en Zuid Amerikaanse culturen, naar Israël, Egypte en India en meer. Anasuya had haar spirituele zoektocht meerdere malen bijna niet overleefd. Ze zei overigens dat ze niet zozeer religieus is, maar dat het vooral gaat om de god in jezelf. Hier verbindt ze consequenties aan. Walk your talk.

In een confronterend en mooi slot van haar workshop bleef ze ….. dit is de verrassing van de workshop….. toen was het even stil, want die was raak. Bij mij ontstond er een (verder) versterkt bewustzijn, ja ik kan bijdragen aan mijn en onze wereld.”

 

 


Back to WorkshopsTerug naar Workshops