Anasuya Koopmans


Ik vind het belangrijk dat mensen die vanuit hun functie invloed kunnen uitoefenen op het welzijn van anderen, innerlijk in balans zijn. Zodat zij privé of professioneel een bron van inspiratie zijn en in staat hun beste prestatie te leveren.

 

 

Professionele gang

Na een studie HBO docent Verpleegkunde heb ik mij verdiept in psychologie, filosofie, humanistiek, communicatie en zingeving.

Met het team van mijn bedrijf Kursusplanburo werden in de jaren ’80 en ’90 in binnen- en buitenland trainingen op het gebied van relaties en communicatie, probleem-oplossing, intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke verdieping gegeven.

In de jaren daarna is Power of Presence opgericht waarin ik mij toeleg op groepstraining, individuele- en business coaching. Tegelijk ging mijn interesse uit naar de mogelijkheden die neurowetenschap daarin biedt. Na een studie bij Martin Wuttke (2004 Neurotherapy Centers for Health, USA) was ik één van de eerste gecertificeerde Neurofeedbacktrainers in Nederland.

Van hieruit ontwikkelde ik een programma gericht op optimalisatie en topprestatie: Breintraining. Met behulp van het Power of Presence Profiel® is het assessment inzichtelijk te maken en Synchroniciteitscoaching maakt de breintraining praktisch begrijpelijk en effectief.

Uit dit alles gebruik ik de beste ingrediënten. Mijn professionele prestatie is gerijpt. De trainingen zijn steeds gerelateerd aan de maatschappelijke realiteit.

Persoonlijke gang

Het realiseren dat een mens veel meer is dan de eigen identiteit gaf me in de loop van mijn leven de gelegenheid me los te maken van mijn identiteit als de enige wijze van mijn leven leiden. Het resultaat is dat ik mede vanuit mijn essentie communiceer: ons collectieve bewustzijn waarmee we allemaal verbonden zijn.

In de jaren gaf ik in vele landen trainingen en lezingen over het hoe en wat we zijn en kunnen zijn. Ik inspireerde en steunde waar het het bestaan aangaat, waar het het vrouw- of man zijn betreft, waar het in relatie zijn en een waardevol leven leiden betreft. Ik draag actief bij aan de verschuiving naar een nieuwe vorm van samenleven die vooraf gegaan wordt door vergeving en het besef dat ieder een vrije wil heeft en die gekarakteriseerd wordt door geluk, eenheid, liefde en vrijheid.

Ik breng niets nieuws, geen nieuwe theorie noch richting. Ik ben matig geïnteresseerd in verklaringen of theorieën. Ik wil niemand ergens van overtuigen. Ik ben aanwezig en beschikbaar voor hen die geïnteresseerd zijn in het zetten van een volgende stap op de eigen levensweg.

Ieder kan haar/zijn realiteit in zichzelf vinden. Daartoe is de juiste omstandigheid of de juiste vraag op het juiste moment voldoende.

Een collega over Anasuya

Anasuya is al ruim dertig jaar trainer, met een lange bezinningsperiode er tussenin. Er kwam kennis bij, ervaring en wijsheid. Vanuit het trainen van technische vaardigheden naar het trainen van de ziel. Vanuit meditatie naar inspiratie. Vanuit individuele breintraining-coaching weer naar groepstrainingen. De bezinningsperiode heeft onder veel meer een boek opgeleverd: ’Op pad met de goden ‘. Anasuya gaat uit van de Godin/God in jezelf en in de ander: de inspiratie die tot je komt vanuit je Bron. Dit besef, deze kracht maakt samenwerken tot een ontroerende en vanzelfsprekende ontdekkingstocht. Je kunt ook zeggen dat Anasuya je de koninklijke weg wijst.

 

Missie en Visie Blog