Anasuya Koopmans


In mijn leven en werk wil ik vanuit compassie met mensen bezig zijn op vlakken waar het er toe doet.

 

Ik ben nieuwsgierig, houd van vrijheid en avontuur en heb enorm veel gereisd. Hop de rugzak op, gaan en dan met name naar volken die in hun oorsprong nog weinig beïnvloed zijn. Ik heb bijv.  maandenlang in een dorpje achteraf  in de Himalaya geleefd.  Met hen had ik honger  door barre weersomstandigheden , maar zo werd  ik wel waardig bevonden deel te nemen aan hun feesten en rituelen. Ik heb diep in het regenwoud van Brazilië met een indianenstam hun rituelen mogen vieren. Ik vertoefde een nacht in de koningskamer van de piramide van Gizeh en dan slaap je echt niet hoor. Heerlijk, je steeds weer verbinden, op welke wijze ook, met je basis en al die cadeaus draag ik mee in mijn rugzak en mag ik delen.

In mijn leven en werk wil ik vanuit compassie met mensen bezig zijn op vlakken waar het er toe doet.

Ik deelde mijn kwaliteiten via communicatietrainingen, zo breed en diep als je je maar kunt voorstellen in een persoonlijke en professionele omgeving. Ik gaf deze in binnen- en buitenland vanuit mijn bedrijf Power of Presence. Tenslotte stopte ik om weer ruimte te krijgen voor verdere mogelijkheden, voor het nieuwe.

Ik geniet van een gelukkig huwelijk en van mijn kinderen in het besef hoe waardevol en voedend dit was en is in mijn en ons leven. Zo kwam ik op het spoor juist dìt door te geven: trouwambtenaar dus!

 

Verder werk ik voor de lokale radio en televisie als presentator, maak documentaires en ben actief in de thuiszorg. Maar de kers op de taart is toch wel het trouwambtenaar zijn. Niets is meer vervullend dan het begeleiden naar dat persoonlijke ja-woord, dat een hoogtepunt in iemands leven is en blijven mag.

Hoe jullie huwelijk ook vorm krijgt, wat ik ook doe, ik ben steeds oprecht betrokken en zo je wil denk ik met jullie mee.

Verwacht van mij creatieve ideeën, het woord ‘standaard’ leef ik niet!

Ik breng luchtigheid en diepgang op het juiste moment.

Ik ben dol op humor, een kwinkslag, maar ook een daverende lach….

En het allerbelangrijkste: liefde is de basis is van mijn eigen leven en daarom heb ik steeds heel veel liefde te geven!

Omdat ik ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand ben, kan ik zorgen voor een combinatie van wettelijk verplichte én inhoudelijke kwaliteit.

Ga je met mij in zee dan beloof ik jullie een uniek moment in je leven dat in je herinnering gegrift blijft en waaraan jullie samen met alle gasten met heel veel plezier terug zullen denken.

 

Mijn tip om jouw huwelijk levendig te houden

 

Blijf nieuwsgierig

Liefde vraagt om je keer op keer te verbinden anders verdwijnt je relatie in het alledaagse. Je kunt nooit genoeg zeggen dat je houdt van die ander. Je kan het niet genoeg horen. Je lichaam heeft er zo’n behoefte aan! Omarm elkaar en ik bedoel niet seks hebben, ik bedoel liefde delen. Verbind je! Het brengt je op gezamenlijke grond en je komt tezamen in je hart. Vertel wat je nodig hebt en probeer het die ander net zo te geven. Wees flexibel en vol compassie. De weg  tot dit alles is nieuwsgierig zijn naar het andere, naar die ander!

Compassie is te oefenen. Het vraag om de intentie van dienstbaar willen zijn en nieuwsgierig naar die ander, naar je lief. Compassie is betrokken zijn met de wens tot handelen.

Nieuwsgierigheid is de motor. Nieuwsgierig zijn is de reden voor alles wat je bereikte tot nu! Ook dit is te oefenen: doe alles vanuit jezelf met een vers bewustzijn alsof je niets weet en je hele brein zal vervolgens nieuwe paden vinden. Het levert een fantastisch resultaat op! Het is zelfs de meest succesvolle management stijl….stel vragen en mensen worden wakker!

Meer tips? Klik hier

Tarief

Het tarief voor een huwelijkssluiting of ritueel met Anasuya is € 850,- excl.
Mochten jullie willen trouwen in het buitenland of op de Waddeneilanden, komen er extra reis- en verblijfskosten bij. Een prijsopgave is vrijblijvend.