Assessment


 

De breintraining van Power of Presence begint met het assessment. Aan de hand van het Power of Presence Profiel® bepaal je waar je aan gaat werken.

 

Assessment

Een Power of Presence breintraining is maatwerk, daarom beginnen we met het inventariseren van jouw wensen en doelen: het assessment. Tijdens een assessment brengen we je hersenactiviteit in kaart door middel van een registratie van de hersenen (qEEG). In een gesprek inventariseren we je persoonlijke doelen. Na het assessment beslis je of én welke training je wilt doen.

pop-profiel-new

Je hersenactiviteit wordt in beeld gebracht met een Power of Presence Profiel®, speciaal voor dit doel ontwikkeld door Anasuya Koopmans. Het Power of Presence Profiel® is opgedeeld in 8 gebieden. De resultaten van het qEEG worden hierop gemarkeerd. Zo krijg je snel inzicht in je ontwikkeling en groeimogelijkheden. Aan de hand van het profiel praten we over wat voor jou mogelijk is met breintraining of/en met een traject coaching. Naar wens ontvang je een assessmentrapport waarin de bevindingen en aanbevelingen verwoord zijn en waarin achtergrondinformatie gegeven wordt.

adelaar-300x174


 

Jacqui van Kemenade

Jacqui van Kemenade

Huisarts

Na een dag werken kan ik weer om 22.30 uur naar bed i.p.v. om 20.00 uur. Ik ben niet meer constant moe en ik voel meer. Ik zie mezelf beter en ik vind mezelf weer aardig!

Cefas Bouman

Cefas Bouman

Mountain Network Arnhem

Ik was medaillewinnaar tijdens de Paralympics. Toen mijn sportcarriëre voorbij was, wist ik niet meer hoe verder. De breintraining hielp mij een lang gekoesterde wens in vervuling te laten gaan.

Klaartje Vermeeren

Klaartje Vermeeren

Manager Partnerships Automotive Eneco

De breintraining is als een spiegel. Je krijgt direct feedback wanneer je brein op een bepaalde manier reageert. Als ik weer ging malen zag ik dat meteen terug op het scherm.

Roeland Schweitzer

Roeland Schweitzer

Communicatie-deskundige SCHWORKS

Het werkt. Ik besloot zelf zo'n training te volgen. Ja, mijn concentratie is nu beter, mijn focus op wat ik echt wil. Ik laat me minder afleiden en kom tot mooiere resultaten.

Hylke Kerssemakers

Hylke Kerssemakers

Hoofd Secretariaat en HR (project) adviseur Boekel De Nerée

De breintraining was een groeiproces. Ik kan processen (zakelijk) en gebeurtenissen (privé) nu beter overzien.

Richard Spindler

Richard Spindler

Via de Power of Presence breintraining Build heb ik mijn intuïtieve vermogens verder ontwikkeld en hogere bewustzijn verdiept.