“Onder begeleiding van Anasuya ben ik een intensief breintrainingstraject gestart. Dit heeft mij in staat gesteld mijn leven op een totaal andere koers te zetten.”


 

Cefas Bouman
Mountain Network Arnhem

Ik was een Olympisch medaillewinnaar in de gehandicaptensport, zat in een rolstoel of liep op krukken. Ik had altijd pijn. 

In 2006 was mijn sportcarri√®re voorbij. Ik was niet meer tevreden met mijn leven, met mijn relatie en hoe ik mijn leven had vormgegeven. Ik liep dagelijks aan tegen de vraag: “Hoe verder?”
Onder begeleiding van Anasuya Koopmans ben ik toen een intensief breintrainings- en coachingstraject gestart. Dit heeft mij in staat gesteld een aantal grote beslissingen te nemen, mijn leven anders in te richten en op een totaal andere koers te zetten. Door de breintraining vond ik de weg terug en durfde ik het aan om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan.

Anasuya is zeer bekwaam op het gebied van neurofeedback en breintraining. Haar coaching, gecombineerd met haar open en innemende persoonlijkheid, zorgde voor een vertrouwde en ontspannen sfeer. Ik durfde mij volledig bloot te geven en open te stellen.

Ik zit nu niet meer in een rolstoel, heb mijn krukken niet meer nodig en ben vrij van pijn! Ik ben nog dagelijks blij dat ik Anasuya ben tegengekomen met als resultaat dat ik weer volmondig kan zeggen het geluk in het leven gevonden te hebben.