“Ik ben niet meer constant moe en ik voel meer. Ik zie mezelf beter en ik vind mezelf weer aardig! En mijn gezin vindt dat ook.”


 

 

Jacqui-rond

Jacqui van Kemenade
Huisarts

Ik kreeg via het werk van mijn man het aanbod om een breintraining te volgen bij Anasuya. Ik besloot het aan te gaan. Omdat ik het zelf niet ge├»nitieerd had, was er geen duidelijke vraag. Bij de intake bleek toch dat veel van de issues waar ik al jaren mee liep – en min of meer mee probeerde te leven – een diepere oorzaak hadden. Zo was ik al jaren oververmoeid, een probleem dat met slapen niet op te lossen was. Tevens merkte ik aan mezelf dat ik soms een kort lontje had en ongeduldig was. Anasuya vertelde mij dat we die zaken zouden gaan aanpakken en dat ze bij de screening kon zien waar de oorzaak lag. Ik was sceptisch. Had ik wel zin in gegraaf?

Maar Anasuya verzekerde mij: nee, geen gegraaf of pretentieuze theorie├źn over je verleden. Maar wel praktisch en meditatief tot mezelf komen. Hoe de week verliep zal ik niet vertellen. Maar met name na het 2de blok merkte ik een verandering.
Maanden later, kan ik zeggen: Na een dag werken kan ik gewoon om 22.30 uur naar bed i.p.v. om 20.00 uur. Ik ben niet meer constant moe en ik voel meer. Ik zie mezelf beter en ik vind mezelf weer aardig! En mijn gezin vindt dat ook. Ik ben blij dat ik destijds de kans kreeg om dit te doen. En ik hoop dat anderen die kans ook krijgen en dan zullen pakken!