Power of Presence gaat over de Kunst van het Leven en over Dankbaarheid!

Ons programma biedt interactieve lezingen, meditaties, workshops en een zomerweek.

Wil je zelf iets organiseren, heb je een vraag of idee? We zijn er blij mee dus neem contact op!

De lezingen, meditaties en workshops zijn los van elkaar of in een volgorde die jou aantrekt te volgen. Zo je wilt kun je altijd overleggen.

 

Over de inhoud van ons programma en het hoe

De essentie is bewustwording, geluk en puurheid. De weg gaat via het hart en de geest en raakt als vanzelf het lichamelijke. Anasuya heeft meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden en steunen van mannen en vrouwen in hoe hun helende, versterkende en verbindende kwaliteiten te vinden en leven.

Alles in het universum is energie. Materie is niets anders dan een laag trillingsgetal (frequentie) van energie. Hoe hoger de frequentie, hoe luchtiger of subtieler de materie en hierdoor voor ons mensen steeds minder tastbaar en voelbaar. Wij zijn deel van het universum en daarom een vorm van energie. Hierin zijn onze emoties en gevoelens deel van wat ons drijft en hoe we ons uitdrukken.
Onze eigen energie zetten we via hart en geest in voor het ervaren, bewust worden en verdiepen van persoonlijk geluk en liefde en voor het versterken van universele liefde, licht en vrede.

In feite benaderen we de innerlijke god en godin en het magische kind, die staan voor een zuivere hartverbinding, vertrouwen en onschuld. Vanuit de kracht van deze kwaliteiten richten we ons volkomen op het NU. Power of Presence is dan ook de weg van het NU waarin we gaan begrijpen hoe je eigen energie te kiezen en je leven te beheren. Ik praat niet over waarachtige emoties onderdrukken of weg stoppen door een vrolijk gezicht op te zetten. Dat is jezelf beheersen en het leidt alleen maar tot meer frustratie. Ik praat over het beheren van flexibiliteit en innerlijke kracht, over een positieve houding die nodig is om te kunnen kiezen. Gaandeweg zullen we dan ontdekken dat de wereld ons dient omdat we keuze hebben in de houding en emotie waarmee we ieder en elke situatie tegemoet treden. We zijn proactief in plaats van reactief in wat we voelen, we zijn vrij. Kortom, we beheren ons leven en creëren onze realiteit.

We omarmen dit alles op zowel oorspronkelijke als eigentijds wijze tijdens interactieve ervaringsgerichte lezingen, meditaties, korte workshops en een zomerweek. Dit alles vol bezield realisme. Afhankelijk van de soort workshop of lezing gebruiken we actieve-, geleide- en stiltemeditatie. Elk zintuig wordt benaderd via bijvoorbeeld muziek, geluid, beweging of aanraking. Onze ademhaling, de kracht van de natuur, de kwaliteit van het samenzijn en toenemende bewustwording door uitleg en kennis delen, heeft ons veel te bieden. Tenslotte is er ruimte voor persoonlijke coaching waar nodig en gevraagd. Ieder gaat steeds naar huis met een opdracht die uit jezelf is voort gekomen en bovenal met een gevoel van dankbaarheid.

In warmte, Anasuya

Klik op een specifiek aanbod voor meer informatie.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Oogsten

Zes avonden om te oogsten, omdat in je levensloop alles aanwezig is om je tweede helft een prachtige en waardevolle vorm te geven!

Personal development international

Being an Authentic Woman

A woman has the possibility to live her feminine and masculine potentials, to connect her earthly sensuality with power and beauty. This is an international training.

The Power of Being a Woman

Women will connect their genuine femininity. This is an international training.

 

Teamtraining

Vanzelfsprekend Samenwerken

Teamtraining over communicatie.

Interactieve lezingen, meditaties en korte workshops

Sta de magie in je leven toe!

Een interactieve ervaringsgerichte lezing eindigend met een meditatie doorspekt van bezield realisme.

Mannelijk en vrouwelijk overbrugd

Hoe transformeer je je naar de vierde en vijfde dimensie?

De magische Brug

Wake up: jouw toekomst is je al bekend. Laat dat web van zoeken maar los!

Helderheid en Vrede

Disfunctionele verbindingen verbreken en versterken wat stuwt en voor jou bedoeld is.

De vrijheid van IK BEN

Een zeer intense geleide meditatie voor hen die een groter begrip naar en groei van hun spirituele aard verlangen.

Droomtijd Concert

Archetypen en engelen toelaten vanuit de nevel van je ik-bewustzijn in de stroom van zijn.

Jouw Relatie vanuit Lichaam, Ziel en Geest

Een eendaagse intense workshop vol inzichten en ervaringen tot het leven van oprecht geluk.

 

Zomerweek

Op pad met je Goden en Godinnen

In deze zomerweek gaan we ervoor jouw volle potentie te raken met als doel verdieping en vitalisering van de mens die jij bent. Het gaat inherent om jouw balans tussen mannelijk en vrouwelijk, of je nu man of vrouw bent. Je hebt alle ruimte voor de ontmoeting in jezelf en met elkaar, voor luisteren naar en zijn in de prachtige natuur ter plekke. De naam van deze week is dan ook niet voor niets gekozen! Anasuya biedt alles aan wat ze in haar mars heeft en waar ze zich toe geïnspireerd voelt.

 

Tantra week voor partners

Power of Love

Power of Presence Partner Retreat – This 7-day international retreat invites partners who are in a steady relationship to deepen the art of loving. Please contact Anasuya when you cannot visit this week. She offers you as a couple personal support in the art of loving.

 


Feedback from participants

 

“Anasuya runs the workshop with full respect for who you are and what values you represent. This way you feel free with every step you take during the workshop. She supports you on your path towards a deeper level of consciousness by uncovering your personal power of presence. As she says, living in our power of presence is the only way and place to reveal our personal qualities and our love. Anasuya’s presence is less like a teacher, she is more like a coach and guide.”

More references in Dutch under coaching.