Liefde, plezier en spelen zijn altijd met elkaar verbonden!

Liefde, plezier en spelen zijn altijd met elkaar verbonden!

Meer plezier hebben, spelen en jezelf minder serieus nemen, daar gaat het om….

Liefde, plezier en spelen zijn van hetzelfde. Als we van kinds af aan iets kennen is het wel spelen! Het is echt jammer wanneer je aan het eind van je leven jezelf vertelt: ‘ik wilde dat ik meer plezier had gemaakt’.
Wanneer schilderde je voor het laatst de lucht knalrood of paars? Of keek je naar de wolken en zag allerlei fantastische dieren en vormen in de wolken? Wanneer zat je gewoon relaxt met iemand aan tafel of op de bank en genoten jullie hilarisch van een gebeurtenis?
Kijk eens naar de kinderen om je heen. Hoe lang is het geleden dat jij je als een kind voelde? Gewoon maar spelen met wat er is? Als er iemand begint te giechelen en lachen, laat jij je aansteken? Jij als partner of ouder, maak jouw verantwoordelijkheid tegelijkertijd een avontuur! De meeste mensen en zeker kinderen, zijn dol op avonturen. Misschien een klein avontuurtje? Kruip samen onder een deken en fantaseer dat je op reis gaat…. creëer gewoon jouw avontuur zoals een kind dat kan. Niet proberen, doen!  Loslaten gaat vooral over spelen en grote dromen koesteren. Kun jij ruimte maken in je buik, hart of hoofd om te gaan spelen?