Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Dat kan zowel stil van binnen gebeuren, luidkeels, samen en alleen

Lachen is belangrijk!

Perfectioneren van je persoonlijke plan en je plichten vervullen zijn belangrijk. Maar niets gaat boven samenzijn en plezier maken binnen de relatie. Maak daarom iedere dag wat tijd vrij om gewoon plezier te hebben, alleen of samen. Misschien muziek maken, schilderen, samen buiten zijn en je fantasieën de ruimte geven, kabouters of dolfijnen zien in de wolken, wie weet houd je wel van stoeien…. Onverwachte ideeën zijn meestal de creatie van jouw persoontje dat zo graag speelt! Dat kan zowel stil van binnen gebeuren, als luidkeels, als samen, als alleen.
Doe gewoon elke dag iets buitensporig leuks!  Dit is net zo belangrijk als samenzijn met je gezin, als je best doen in je werk, als een goede ouder zijn of als een glas wijn drinken en ontspannen.

Een deel van je levensmissie en doel is te spelen met alles wat op je weg komt! Geniet bijvoorbeeld gewoon van wat je aan het doen bent en maak er grappen over. Begin je dingen te verbeelden, heb plezier en ontdek hoe je wereld steeds groter en beter wordt. Kijk eens in de spiegel en zie wie en hoe je bent wanneer je een blij mens bent. Maak vanaf vandaag elke dag tot een feestje en maak zo letterlijk jouw wereld en de wereld om je heen lichter. Mag dit je project zijn? Voor jezelf, je lief en al die mensen om wie je geeft, voor je collega’s en de mensen die je nauwelijks kent?